BUZZWORDS & BULLSHIT BUSINESS

Jeppe SøeAlle foredrag, Foredrag for virksomhederLeave a Comment

Jeppe Søe har været ordstyrer på konferencer siden 2000 og har derfor set utallige oplægsholdere med flotte power points, der fortæller om best practice, disruption, industri 4.0, BYOD, Smart Produktion, BPO og paradoksledelse.
Hver gang vi skal udvikle noget, eller vænne os til noget nyt, skal der et nyt ord på – og vi laver konferencer, medarbejdermøder og brainstorms om, hvordan vi nu skal forholde os til disruptive innovation eller empowerment.
I virkeligheden er det meste bullshit. Der var ingen, der havde brug for ordet disruption og et regeringsnedsat råd, da vi skiftede heste ud med traktorer. Vi fandt os hurtigt til rette, fordi vi ikke gjorde det til et problem. Forstår vi ikke de unge, kalder vi dem GenerationX og bliver enige om, at de er helt specielle. Går den gamle ledelse ikke, er der en eller anden som skriver en bog om leadership 5.0 og straks skal vi alle gøre noget helt andet. Men i virkeligheden gør vi det samme – bare med nye ord.
Buzzwords er blevet en bullshit-religion og kun ganske få ord har reel fornyelse. Resten har til formål at gøre det naturlige til et problem, som kun kan løses af konsulenter.
Lad os “Unpacke” de buzzwords og komme “back to business”. Jeppe Søe kommer med tanker om de godt 5000 indlæg han som ordstyrer har set – han fortæller hvorfor ledelse og medarbejdere har brug for de nye ord som løftestang – og giver virksomheden troen på eget værd tilbage.
Foredraget holdes uden power point!
Del med dine venner:
Læs også fra Jeppe Søe:
BAGLANDET - UDKANT ER FORKANT!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.