Den medieskabte virkelighed

Jeppe SøeAlle foredrag0 Kommentarer

Jeppe Søe tør tage bladet fra munden! Der lægges ingen fingre imellem, når Jeppe Søe taler levende om mediernes rolle i samfundet. Som en af de eneste siger han bramfrit sine holdninger om den overfladigske verden, som fjernsynet er blevet.
Han hudfletter indhold og form, kommenterer både voldsomme billeder, korrespondenter snyd og hjernevask.

Jeppe Søes foredrag om medier er altid dagsaktuelt og de tusinder der har hørt foredraget siger, at de ser TV på en anden måde bagefter. Det giver en grundlæggende forståelse af den verden, vi alle er del af: den medieskabte virkelighed.

  • Terror skal være flot, der skal dø mange mennesker og det skal passe til TV. Tidligere var en bilbombe nok til at få medierne i tale, men den stigende vold har gjort bilbomberne nytteløse. Rigtig terror er i dag voldelig, nærværende og samtidig en god billedmulighed, ellers kommer budskabet ikke ud! Det vidste Osama Bin Laden, som er verdens dygtigste til marketing.
  • Mange stationer fylder skærmen med reality-tv og ugeblade er fyldt med reportager om de kendtes liv. Vi følger med i de andres virkelighed og jo mere virkelighed vi får serveret, jo mere glemmer vi at leve selv. Sladder slår langsomt verden ihjel!
  • Meningsmålinger har taget magten fra politikere og befolkning. Magthaverne vil vide, hvad vi tænker – uden at møde os. Selvom Gallup kun giver pejlemærker, så bruger vi menings-målingernes tal som sandhed og lovgiver efter det. Alt fra medier til terrorhandlinger styres af talmagiens rapporter. Psykologer og forskere er med ved bordet, før produkter kommer på hylden, om det så er babybleer eller politiske holdninger.
Læs også fra Jeppe Søe:
DU SKAL TURDE AT TURDE!

Jeppe Søe fortæller om den hjernevask, som magten bruger overfor folket, og giver bud på hvorfor vi så let lader os forføre.

Del med dine venner:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.