GODE RÅD TIL BILTUREN?

Jeppe SøeSøeforklaringerSkriv en kommentar

Sommeren byder på en biltur ned gennem Europa med stop i Tyskland, Holland, Belgien, Paris, LaRochelle, Monaco, Barcelona, Venedig og hjem over Schweiz. Jeg blogger som på mine togture undervejs.
Jeg har før kørt korte ture med drengene på bagsædet, men det gør jeg selvfølgelig aldrig igen, uden enten en væg opbygget mellem dem – eller en anden funktion, som strøm i sæderne eller peberspray i nakkestøtterne.

I år har jeg som noget nyt investeret i transportbure. Den store på 9 år må være cirka samme størrelse som en schæfer. Jeg er bare i tvivl om den lille på 4 år. Kan han være i en kasse til cocker spaniels eller skal vi helt op i Labrador?

Del med dine venner:
Læs også:  JEG ER NETOP DØMT FOR BUTIKSTYVERI ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.